A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Robbanás történt Újpalotán, egy mentális betegségekkel küzdő férfi randalírozott


Robbanásokra ébredtek a lakók Újpalotán, egy mentális betegségekkel küzdő férfi kezdett el gyújtogatni hajnali három óra körül a Drégelyvár utcában. 

A lakók azonnal lerohantak oltani a tüzet – írja a Mandiner. A történtekről egy lakó is beszámolt a közösség oldalán: 

Kinéztem az ablakon és csak annyit láttam, hogy ég valami. Később egy alakra lettem figyelmes, aki valamivel locsolt valamit. Hatalmas lángok csaptak fel és azonnal szóltam a lányomnak a történtekről” – írta a közösségi oldalon egy lakó. Nem hittek ők sem a szemüknek. A vejem azonnal kómásan lerohant egy poroltóval oltani, a lányom pedig hívta a tűzoltókat

– tette hozzá. 

A tűzoltók hamar meg is érkeztek, akik gratuláltak a bátor férfinek a gyors reakcióért. Ha nem avatkozott volna közbe, kigyulladt volna a közelben parkoló autó, sőt lehet még a házra is átterjedt volna a tűz. 

Utólag kiderült, hogy a gyújtogató a ház belső udvarában lévő kukákat is felgyújtotta, ami miatt a rendőrséget is kihívták. 

A gyújtogatót többen is ismerték a házban, ugyanis rokonai ott élnek. Elmondások szerint a férfi mentális betegségekkel küzd évek óta.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések