A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Rendőrök felrobbantásával fenyegetőzött a cserhátsurányi férfi (videó)


A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya terrorcselekmény elkövetésével fenyegetés bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 38 éves cserhátsurányi férfi ellen. 

A férfi 2023. szeptember 4-én este mobiltelefonról felhívta a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját és azt mondta, hogy a rendőrök menjenek ki a cserhátsurányi lakcímére és lőjék őt le, mert ha nem, akkor ő nyit rájuk tüzet – tájékoztatta portálunkat Buda Gábor, a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Az este folyamán – bő negyed órával az első hívása után – ismételten telefonált az ügyeletre, és a rendőrökre utalva azt mondta, hogy felrobbantja őket. A fenyegetést az egyenruhások komolyan vették és értesítették a Terrorelhárítási Központ munkatársait, akik a 38 éves ittas férfit otthonában elfogták, és a rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók kihallgatását követően őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására az illetékes ügyészségen. A férfi lakásán tartott kutatás során a rendőrök sem lőfegyvert sem robbanószert nem találtak.

Aki terrorcselekmény elkövetésével fenyeget, bűntett miatt két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések