A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Putyin végnapjairól írt könyvet Frei Tamás


Libri Könyvkiadó gondozásában jelenik majd meg a regény. 

November 6-án Frei Tamás legújabb regénye, a Puccs Moszkvában. Putyin végnapjai – André Calvi visszatér – közölte a Libri.

A Libri bemutatója szerint Frei Tamás új regénye napjaink legkomorabb világpolitikai eseményeit és annak elképzelt következményeit állítja a középpontba. A fordulatos, feszített ütemű akcióthrillerben számtalan valódi szereplő között visszatér a korábbi kötetekből már jól ismert André Calvi, akinek ezúttal minden eddiginél nagyobb kihívással kell szembenéznie.

A történet szerint a több éve húzódó ukrán háború holtpontra jutott, egyik fél sem tud felülkerekedni a másikon, de egyelőre tűzszünetre sincs kilátás. Ráadásul a gerillaháború Ukrajna határain túlra is átterjedt. Az egész világ aggódva figyeli a fejleményeket. Minden azt súgja, hogy az ukrán vérfürdőnek csak egy módon lehet véget vetni, Putyint csak egyvalami képes megállítani: egy puccs Moszkvában.


Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések