Hirdessen itt

Pálffy István után újabb műsorvezetőt küldtek el a HírTV-től


Hat év után távozik a HírTV-től Gerhardt Máté. A műsorvezető ezt személyesen jelentette be a Facebook-oldalán, és azt írta, ő maga sem tudja, hogy valójában miért küldik el a csatornától. 

A HírTV-nél a közelmúltban abból lett sajtóhír, hogy csupán egy adás után távozott tőlük a hosszú idő után visszatérő Pálffy István, miután botrányba keveredett.

Most a csatorna másik műsorvezetője, Gerhardt Máté írt arról, hogy otthagyja a HírTV-t. 

Ma biztossá vált, hogy nem maradok tovább a HírTV-nél, és többet nem szerepelek a képernyőn. Nem így terveztem, sokáig nagy volt a bizonytalanság, de mivel a vezetőség szerint nincs olyan műsor, amiben műsorvezetőként dolgozhatnék, így több mint 6 év után elhagyom a csatornát

– fogalmazott.

A bejegyzésben visszautalt Pálffy István esetére is, ugyanis azt írta: „A Pálffy-botrány és a bukása után sokan írtátok, hogy azonnal térjek vissza a műsorba, de az a döntés született, hogy a megújulás jegyében én már nem fogom vezetni a Napi Aktuálist”. Hozzátette, hogy e döntést mi indokolja, ő maga sem tudja.

A valódi okot nem tudom, mert mindig csak kitérő választ kaptam, így nem is foglalkozom ezzel. Nagyon hálás vagyok minden kollégámnak, akivel együtt dolgoztam, és minden vendégnek, aki megtisztelt a műsorban a jelenlétével, köszönet érte. És természetesen köszönet és hála a nézőknek, akik kedvelték és nézték a műsort, nagyon sokat jelent a szeretet és a figyelem, amit tőletek kaptam

– írta Gerhardt Máté, aki azzal zárta a bejegyzést, hogy több terve is van a jövőre nézve, nem aggódik, és a fejleményekről tájékoztatja követőit.


Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések