A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ájultra vertek egy férfit Érden (videó)


Lassan kezdünk arra a szintre érni, amikor egy kutyának több lesz a joga és becsülete mint egy embernek. Mi több, olyan elmebeteg világot kezdünk élni ebben az országban, ahol egy kutya megöléséért agyonüthetnek egy embert, de hogyha egy kutya megöl egy gyereket, azt elaltatni kell és nem agyonütni. 

Leütöttek egy 51 éves férfit Érden, a Selmeci utcában, mert állítólag három nappal korábban elsodorta a támadó barátnőjét, és a kutyáját, amikor a nő a mobilját nyomkodva át akart kelni az úton. 

A 24.hu által megosztott felvételen az látható, ahogy egy ismeretlen férfi beugrik a kerítésen, ököllel állkapcson vágja  gyanútlan áldozatot, majd tovább ütlegeli az után is, hanyatt vágódott a betonon. Ezt követően többen odagyűlnek, és megpróbálnak segíteni a földön fekvő férfinek, sikertelenül. Az áldozat nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A lap megkeresésére Nisóczi József Levente, az ügyészség szóvivője azt mondta, hogy az Érdi Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt folytat eljárást az ügyben, de gyanúsítotti kihallgatásra még nem került sor.



Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések