A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Összehangolt mentőakció: King és a hajdúsági mentőcsapat bukkant a Nagyrábéról eltűnt nő nyomára


Ahogyan arról korábban beszámoltunk, szerda délelőtt eltűnt egy nő Nagyrábéról.  

A rendőrségi felhívást délután vonták vissza, a Hajdú Speciális Kutató-Mentő Egyesület jóvoltából pedig az is kiderült, hogyan bukkantak a nő nyomára. 

Mint azt a közösségi oldalukon írták, délután 12:50 perckor kaptak a riasztást a HBVM BTO kutyavezető nyomozójától, hogy Nagyrábén eltűnt egy 37 éves hölgy, öngyilkossági szándékkal. 

Hozzátették, hogy azonnal a helyszínre siettek 3 fővel, 2 autóval és Kinggel, a keresőkutyájukkal. Kiemelték, hogy az információgyűjtést követően, a Püspökladányi Rendőrkapitányság, a HBVM BTO kollégáival és Nagyrábé Nagyközség polgármesterével és kollégáival a keresési stratégia megbeszélését követően megkezdték a keresést.

16:45 perckor a Nagyrábét és Bihardancsházát összekötő út mentén az eltűnt hölgyet, egyesületünk tagjai épségben megtalálták!

– olvasható a bejegyzésben.

Mint írták, gyors egészségügyi átvizsgálást követően, folyadékpótlás után a hölgyet az OMSZ munkatársainak további vizsgálatok céljából átadták.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések