A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Németország 2023: nyolc afrikai vert ájultra egy németet, a fején is ugráltak


Libernyákok: Elszigetelt eset, gyerekcsíny, az áldozat a hibás… 

Nyolc afrikai fiatalra vadászik a nürnbergi rendőrség, akik a hétvégén előbb szóváltásba kerültek,  majd súlyosan bántalmaztak egy 27 éves fiatal járókelőt a metropolisz egyik metróállomásán. A migránsbanda vezetője az áldozat fején ugrált.

Még a nyomozókat is meglepte a támadók brutalitása: szombat este nyolc, 18 év körüli afrikai garázdálkodott az „Operaház” metrómegálló közelében.

Hajnali 1 óra körül vették észre áldozatukat, egy gyanútlan fiatalembert (27), aki metroval akart hazamenni. A banda belekötött, előbb verbálisan sértegették.  Végül az afrikaiak lökdösni kezdték áldozatukat, és többször megütötték, miután a fiatalember a földre esett, és ott is maradt.

Ekkor az egyik támadó – a jelek szerint a migránsbanda vezére – több métert futott, és a rendőrség tájékoztatása szerint teljes erőből az áldozat fejére ugrott, aki elvesztette az eszméletét.

A szemtanúk értesítették a rendőrséget, de mire azok a helyszínre érkeztek az afrikai banda elmenekült. A súlyosan megvert nürnbergi férfit mentő szállította kórházba.

Németország 2023, nyolc afrikai ver ájultra egy németet.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések