A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nem tudta az idős nő, hogy karnyújtásnyira tőle mekkora veszély leselkedik rá a kertjében


A jászsági rendőrök elfogtak és őrizetbe vettek egy jászteleki férfit, aki három sértettet károsított meg, összesen több százezer forinttal. Egyik esetben a kertben megbújva figyelte meg későbbi áldozatát, majd a megfelelő pillanatban besurrant a házba és vitt, amit talált. 

A Jászberényi Rendőrkapitányság eljárás folytat egy 34 éves jászteleki férfi ellen többrendbeli lopás elkövetése miatt. A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a férfi augusztus 25-én a kertben elbújva kifigyelt egy 92 éves jászteleki nőt, majd kihasználva figyelmetlenségét bejutott annak házába. 

A házból több arany ékszert, porcelán étkészletet, okosórát, mobiltelefont vett magához, továbbá ellopta a sértett táskáját, melyben személyes iratok, bankkártyák és pénz volt

– részletezte az esettel kapcsolatban András Hunor Lehel. A főkapitányság sajtóreferense arról is beszámolt, hogy egy másik ingatlanból ruhaneműket, láncfűrészt és mosógépet tulajdonított el. 

– Utoljára pedig szeptember 3-án este járt hívatlanul egy jászteleki ingatlan udvarán, ott egy kerékpár volt a szerzeménye – tette hozzá a sajtóreferens.

Megtudtuk: a nyomozók háromrendbeli lopás miatt hallgatták ki gyanúsítottként a férfit, akit őrizetbe vettek és kezdeményezik letartóztatását. A rendőrök a kutatás során a lopásból származó tárgyak közül többet megtaláltak és lefoglaltak.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések