A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Mobilt lopott, lebukott, de még több más bűncselekménnyel is gyanúsítható a férfi


Számos vagyon elleni bűncselekmény elkövetése írható annak a férfinak a számlájára, akit a pásztói rendőrök augusztus 30-án elfogtak, majd őrizetbe vettek.  

A 31 éves férfi 2023. augusztus 30-án délután Pásztón egy dohánybolt előtt együtt iszogatott alkalmi ismerősével, aki kis időre eltávolodott tőle és a pad mellett hagyta a nejlonszatyrát. A terhelt ezt ki is használta és abból a sértett mobiltelefonját ellopta. A rendőrök a férfit rövid időn belül Pásztó belterületén elfogták - írja portálunknak eljuttatott közleményében a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

A nyomozás során megállapítást nyert, hogy a férfi számos más vagyon elleni bűncselekménnyel is megalapozottan gyanúsítható. A terhelt augusztus 25-ről 26-ra virradóan Tar községben egy épület bejárati ajtaját berúgta, majd a házba bejutva értékek után kutatott, azonban elvinni már nem tudott semmit, mert megzavarták, így a háztól elfutott. 

Szerszámgépeket is lopott Bátonyterenyéről, 600 ezer forintos kárt okozva

Bűnös ténykedését a férfi augusztus végén Bátonyterenyén folytatta, ahol egy családi házhoz tartozó nyitott fészerbe ment be és onnan különféle szerszámgépeket vitt el több mint 600 ezer forint értékben. Ezeknek az eszközöknek egy részét tovább értékesítette. Ezt megelőzően az elkövető Pásztón egy üzletből mobiltelefont, valamint egy hordozható hangszórót, továbbá üdítőt és némi aprópénzt lopott el.

A Pásztói Rendőrkapitányság nyomozói a férfit lopás bűncselekmények elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására az ügyészségen.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések