A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Megrendítő hír jött Tóth Gabi kapcsán, szörnyűség történik éppen vele


Tóth Gabi a TV2-s Sztárban sztár leszek! énekesnő zsűritagja és Krausz Gábor augusztus közepén tájékoztatták a rajongóikat a drámai hírről. 

Azt írták ki a Facebook és Instagram oldalukon, hogy vége a kapcsolatuknak, szakítanak és elválnak. Makai Gábor szakpszichológus jutott szóhoz a témában.

Azóta viszont se szeri, se száma azoknak az üzeneteknek, amelyekkel mintha egymásnak üzenne a házaspár a közösségi médiában. Annak, hogy mi zajlik a színfalak mögött, a Bors próbált utánajárni egy gyásztanácsadó segítségével.

Dr. Makai Gábor klinikai szakpszichológust, hogy min mehet át Sztárban sztár leszek! zsűritagja, mire kell következtetni a posztjaiból vagy az insta sztorikból.

A szakember szerint ez olyan, mint amikor valaki végleg elveszít valakit.

Még a legrutinosabb sztárt is megviseli, ha a külvilág bántja, kritizálja. Ez a sok negatív behatás, az önvád és az érzelmi zűrzavar is okozhat lelki és fizikai kimerültséget. Mellette ott van a gyász is, amit ilyenkor megél az ember, annak ellenére, hogy van már új kapcsolata. Ilyenkor meg kell szűrnie az információkat, kerülnie kell a támadásokat.

– fogalmazott Makai Gábor.

Optimistán látja Tóth Gabi és Papp Máté Bence kapcsolatát, de azt mondja, nagyon fontos, hogy tudjanak egymásból töltekezni és őszintén kommunikáljanak.

„Nem könnyű ez az időszak senki számára. Részben előre viszi az új kapcsolata ezt a gyászfolyamatot, így nem feltétlenül van halálra ítélve”

– tette hozzá a szakértő.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések