A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Még az autómentes napon sem tömegközlekedik Kamu Geri, csak hazudik róla


Mint az köztudott, a főpolgármesternek nincsen jogosítványa, de ez nem akadályozza meg abban, hogy autóval közlekedjen, ugyanis az adófizetők pénzén alkalmaz egy sofőrt, aki mindenhova elviszi.

Így történt ez az autómentes napon is, amikor ugyan kaptunk pár PR képet arról, hogy Karácsony Gergely szerint milyen szuper tömegközlekedni, de a képek után ő inkább a szolgálati autóba dobta be a testét, ami hol a biciklisávon, hol a járdán parkolt le szabálytalanul. Majd amikor a Bors riportere kérdőre vonta a főpolgármestert, egy ordas nagyot lódított.

A mobilitási hét nem csak egy egyszerű autómentes nap, hanem a város tereinek bemutatása úgy, hogy hogyan lehet jól élni ebben a városban

– mondta az autómentes hétvége pénteki sajtótájékoztatóján Karácsony Gergely. Aki maga mindenhová, kivétel nélkül autóval ment az autómentes napon.

A közösségi médiában kirakott magáról két villamosozós képet, kiírta, hogy „Budapest mindennapjaiban nagyon fontosak a villamosok”, majd begördült szolgálati autójával a Lánchíd Fesztiválra. Sofőrje ráadásul a biciklisávon állt meg, Karácsony meg óvatlanul rányitotta az ajtót egy éppen érkező biciklisre. Másnap Zuglóban az autómentes hétvége újabb rendezvényére is autóval érkezett. Amikor a Bors riportere rákérdezett, hogy is van ez, Karácsony zavarában annyit mondott, hogy innen még egy újabb rendezvényre kell mennie, ezért kell autóba ülnie.


De nem mondott igazat, a Bors riporterei rajtakapták. Nem ment újabb rendezvényre, hanem egyenesen hazavitette magát. Az már tényleg csak a ráadás, hogy sofőrje ezúttal minden gátlás nélkül már a járdán állt meg, hogy a Főpolgármesternek kényelmes legyen az a pár lépés hazáig.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések