A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Krémes pitét vágtak a Ryanair-vezér arcába Brüsszelben


Környezetvédő aktivisták két süteménnyel támadtak Michael O'Learyre a nyílt utcán. 

Michael O'Leary, a Ryanair vezérigazgatója éppen a brüsszeli sajtótájékoztatójára készült, amikor két nő megrohamozta őt, és egy-egy krémes pitét nyomott O'Leary fejébe. Az egyik süteménnyel a férfi arcát, a másikkal a tarkóját találták el. „Üdvözlünk Belgiumban!" – mondták a környezetvédő aktivisták, akik aztán azonnal tovább is álltak.

O'Leary különösebben nem jött zavarba az akciótól, a sajtótájékoztatóján meg is jegyezte, hogy „soha nem részesült még ilyen meleg fogadtatásban". Igaz, hozzátette, a krém elég „mű" volt. „Az utazókat arra invitálom, hogy jöjjenek el Írországba, ahol a krém finomabb – fogalmazott.

A Ryanair pilótái két hónapon belül már negyedszer fognak sztrájkba lépni, ezúttal szeptember 14-15-én a belgiumi Charleroi repülőtéren készülnek munkabeszüntetésre. Ezek a napok egybeesnek azzal az időszakkal, amikor a Ryanair részvényesei taggyűlést tartanak majd.

A diszkont légitársaság brüsszeli pilótái magasabb fizetést és jobb munkakörülményeket követelnek, legfőbb problémájuk, hogy a légitársaság még mindig nem állította vissza a fizetésüket a koronavírus-járvány előtti szintre, és még mindig 20 százalékkal alacsonyabb a bérezésük a járvány előtti időszakhoz képest, noha a cég azóta már ismét nyereséget termel.


Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések