A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kövér László: Nyugaton szinte már nincsenek európai értékek


Az Országgyűlés elnöke szerint azt látni, hogy Nyugaton szinte már nincsenek európai értékek, pedig – mint fogalmazott – Európa, attól Európa, hogy keresztény – olvasható a Hír Tv oldalán.

Ha európa nem keresztény, akkor nincs Európa (...) Európa szellemi értelemben megszűnik létezni

 – folytatta Kövér László.

 Úgy véli, a keresztény értékeket „ki akarják lúgozni” és a helyére tömködni valamit, hogy az emberek azt gondolják, van valami annál is felsőbbrendűbb, mint amiben eddig éltek.

„Ez volt a komcsiknak is a kísérlete, az megbukott, ez is meg fog bukni”

– mondta.

Bayer Zsolt azon felvetésére, hogy például a német társadalom döntő többsége teljesen mást gondol és érez, mint a politikai elitje és sajtója, Kövér László elmondta, ott szerinte morális és lelki terror van, ami néha egzisztenciális következményekkel is jár.



A politikus undorítónak és hányingerkeltőnek nevezte, hogy Magyarországot nevezik nyugatról diktatúrának, 

„miközben mindenkit szabadon lehet pocskondiázni, aki a kormány oldalán áll”

 majd elmondta, képmutatás, hogy 

„Magyarországot a sajtó sokszínűségének hiányával vádolják Németországban, ahol a sokszínű sajtó 80 százalékát zöld szavazók írják”.

A Svédországban iskolai tananyagként bemutatott, Magyarországot gyalázó videóval kapcsolatban az Országgyűlés elnöke kijelentette: olyan szövetségesre nincsen szükségünk, amit ez a film tükröz.

Azt gondolom, hogy egy olyan szövetségesre nekünk nincsen szükségünk, amelyiknek az a véleménye rólunk, meg a mi hazaszeretetünkről, amit ez a kis film tükröz. Tehát mit keresünk mi egy szövetségben? Tehát valaki nincs a helyén - tette hozzá Kövér László.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések