Hirdessen itt

Kötter: Ők soha nem valamire, csak mindig valami ellen tudnak mozgósítani


Kizárt hogy olyan lelki, szellemi közösségszervező erővel bírjanak, mint a Fidesz – írja a ballberális oldalról lesújtó véleményét a közösségi oldalon közzétett publicisztikájában Kötter Tamás közíró-író, aki ezzel az írásával reagált egy minapi baloldali gyűlésen elhangzott megjegyzésre, amit Nagy Zsolt színész durrantott a levegőbe, hogy: „Olyan erős ellenzéket szeretnénk, mint a Fidesz". 

„Az előző posztomban arra tettem kísérletet, hogy megmutassam milyen elvek, premisszák alapján szerveződik meg, forr egységbe sokszínű »jobboldali törzsszövetség« (Békés Márton);

most próbáljuk meg összeszedni a baloldali ellenzék világról, jó kormányzásról és arról a bizonyos rendből áradó »nyugalom«, a béke, mint társadalmi konszenzus tartóoszlopairól vallott nézeteit.

Mivel tudjuk, hogy az ellenzék soha semmilyen kérdésben nem osztja a nemzeti oldal értékeit, már csak azért is, mert »utánzó« szerepbe kormányozta magát, ezért meg merem kockáztatni, hogy szerintük 

– nincs Isten
– 77+ nem van
– Magyarország érdekeit ideológiai és érzelmi okokból háttérbe lehet mások javára szorítani
– egyén és nem nemzetközpontúak
– bevándorlás és gender ideológia pártiak.

Ezért kizárt hogy olyan lelki, szellemi közösségszervező erővel bírjanak, mint a Fidesz. Ők soha nem valamire, csak mindig valami ellen tudnak mozgósítani.

Szeretet és összetartozás helyett gyűlölet és önzés; haza és nemzet helyett a egyén és nagyvilág; itthon bárhol van a zászlójukra írva.”


Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések