A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Juszt elemez: Totál kamu a rekordmagas Orbáni inflációt az ukrajnai háborúra fogni


Az elfelejtett tévés ismét megmondta. 

„1991-ben robbant ki a délszláv háború. A harcok gyorsan Horvátország magyarlakta területeit a horvát-magyar határ tőszomszédságában. Tisztán lehetett hallani a fegyverropogást, és látni az éjszakai égboltot bevilágító nyomjelző lövedékeket.

A többség úgy gondolta, hogy a háború gyorsan eszkalálódhat, és Magyarországra is kiterjedhet. A jugoszláv légierő MIG-21-eseinek az volt a bevett gyakorlata, hogy a magyar légteret megsértve hazánk területe fölé repültek, és onnan indították támadó manővereiket a horvát csapatok ellen. Barcsra két bomba hullt.

Több tízezren menekültek, szerbek, horvátok és persze többségében magyarok érkeztek hozzánk.

A sok éves háború idején, amelyben közvetlenül voltunk érintettek egyik kormány – Antall, Boros, Horn, Orbán – sem érezte szükségesnek a vészhelyzeti állapot bevezetését, azaz a rendeleti kormányzást.

Az infláció a rendszerváltás évében 35 % volt. Azt követően – a 10 éven át a szomszédban zajló háború ellenére – 9,2 %-ra csökkent.

Ezért is totál kamu a rekordmagas Orbáni inflációt az ukrajnai háborúra fogni!”

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések