A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Iskolázatlan ismerősét dolgoztatta prostituáltként egy férfi és a szeretője


Egy jánoshalmi férfi és a szeretője rávették az egyik gyerekkori ismerősüket, hogy dolgozzon prostituáltként. Az iskolázatlan, nehéz körülmények között élő nőt több városban is dolgoztatták, majd a megkeresett pénzét elvették. Ha ellenkezett, akkor a férfi veréssel fenyegette.

A munkanélküli férfi 2021 és 2022 között abból élt, hogy elvette a szeretőjétől, egy kalocsai nőtől a prostitúcióval megszerzett pénze egy részét. 2021 márciusában együtt kitalálták, hogy a gyerekkori ismerősüket fogják prostituáltként dolgoztatni. 

A nő öt osztályt végzett, nem volt családi kapcsolata és nehéz körülmények között élt. A páros regisztrálta őt egy internetes oldalon.

A páros Soltvadkerten bérelt egy házat, aminek a tulajdonosa tudta, hogy ott prostituáltként fog dolgozni a nő. A nőnek több környékbeli városban is béreltek lakást, hogy ott dolgozzon. 

A megszerzett pénzt oda kellett adnia a férfinak és a szeretőjének. Amikor ezt kifogásolta, a férfi megpofozta és további veréssel fenyegette.


Az egyik alkalommal, a soltvadkerti bérelt házban a nő közölte a férfival és a szeretőjével, hogy nem dolgozik nekik tovább. A páros ezért bezárta őt a házba, a nő azonban felhívta a rendőrséget.

A nyomozás közben a férfi és a szeretője felvették a kapcsolatot a nővel és azt mondták neki, hogy a kihallgatása közben ne beszéljen arról, hogy a férfi futtatta, de ez nem sikerült nekik. Ezen felül két ház tulajdonosát is felhívták, hogy befolyásolják őket. 

A soltvadkerti ház tulajdonosa először tagadta is, hogy a férfinak adta ki a házat.
Az ügyészség a párost emberkereskedelemmel, kényszermunkával és személyi szabadság megsértésével vádolja. Azt javasolják, hogy a bíróság ítélje őket fegyházbüntetésre. A soltvadkerti ház tulajdonosa ellen prostitúció elősegítése miatt emeltek vádat.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések