A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Horror Kiskunlacházán: eláshatta újszülött csecsemőjét egy nő, az egész település sokkot kapott


Több kiskunlacházi lakos is azt állítja, hogy egy helyi nő szülés után elásta újszülött csecsemőjét.  

A környékbeliek úgy tudják, hogy az egyébként többgyermekes asszony, Mária eltitkolta terhességét, azonban többeknek mégis gyanús volt a kerekedő pocakja.

Nem hallottunk semmit arról, hogy gyermeket várna, senkinek nem beszélt róla, még a családjának sem. De nyilván voltak árulkodó jelek, mert azért egy nőn látszik, ha várandós

- mondta egy környékbeli nő a Ripostnak, majd hozzátette, ezután már csak arra lettek figyelmesek, hogy az egyik utcát rendőrök szállták meg.

Többen is látták, hogy majdnem fél tucat rendőr ment ki, azt hallottuk, hogy kérdezték őt a gyerekről, de letagadta, hogy szült volna, ahogyan a családnak is - tette hozzá.

A lap úgy tudja, hogy a csecsemő holttestét egy másik telken találták meg.

A helyiek közül többen úgy tudják, hogy asszony elásta a holttestet, melyet meg is találtak, a rendőrök ezután elvezették a nőt és kihallgatták.

A helyiek azt is elárulták, hogy Mária azóta otthon van, sokan látták is. Mivel az eset után szabadlábon védekezik, az is meg eshet, hogy nem gyilkosság történt:

"Arra gyanakszunk, hogy a kicsi halva születhetett, de hát nagy a csend, mindenki csak találgat, senki nem tudja, hogy mi az igazság. De még így is borzalom belegondolni abba, hogy egy anya ilyet tesz a gyermekével. Kiráz a hideg minket a dologtól" - mondta egy helyi lakos.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések