A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Harry herceg különleges karkötője


Szomorú ok miatt ragaszkodhat a herceg a különleges ékszerhez 

A sasszeműek már kiszúrhatták azt az ékszert, amit Harry herceg visel: a fekete, ezüst oválisokkal díszített karkötő bizony időről időre felbukkan a herceg csuklóján – írta meg a borsonline.hu.

Nemrégiben szárnyra kapott a pletyka egy szívszorító indokról, miért ragaszkodhat Harry ennyire ehhez a kiegészítőjéhez.

Az ékszert, amelyet a fontos iskolai vizsgái mellett többek közt az esküvőjén is viselt, a herceg azután kapta, hogy elvesztette az édesanyját, Dianát. A sokak által rajongásig imádott hercegnő 1997-ben, autóbalesetben vesztette életét, ez pedig az egészet világot mélyen megrázta, de senkit sem érinthetett fájdalmasabban, mint imádott fiait, Vilmost és Harryt.

Apjuk, Károly, ezután a tragikus esemény után egy időre Afrikába vitte fiait, hogy a gyászba borult Egyesült Királyságtól távol legyen alkalmuk feldolgozni a borzasztó eseményt. Harry itt kapta meg a karkötőt, amit azóta is szinte mindig visel: meglehet, az ékszer egyfajta örök emlékeztetőként szolgál számára fiatalon elhunyt édesanyjára.

Bármilyen szomorú okból jutott el oda első alkalommal, ez az utazás nagyban hozzájárult ahhoz, hogy Harry herceg mély szeretetet kezdjen el táplálni Afrika iránt: a Mirror értesülései szerint több barátnőjével is elutazott a kontinensre, később pedig feleségével, Meghan Markle-lel tett látogatást a dél-afrikai Botswanában.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések