A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Gumilövedékeket szórt Gyurcsány Ferencék háza elé egy aktivista


„2004 óta a magyar választópolgárok az Orbán-Gyurcsány gyűlöletháború túszai” – mondta Facebook-bejelentkezésében Keresztény Zoltán aktivista, aki ezúttal Gyurcsány Ferenc, a DK elnökének és Dobrev Klára, a DK EP-képviselőjének háza előtt akciózott. 

Kersztény Zoltán korábban gyerekkoporsót tett Orbán Viktor felcsúti háza elé, aztán péncélszekrényt vitt Mészáros Lőrinc budai luxusvillájához.

Az aktivista szombati bejelentkezésében azt mondta: azért jött el most Gyurcsány Ferencék házához, mert 20 éve már nem a NER, hanem az Orbán-Gyurcsány rendszer működik Magyarországon. Ezért a házuk elé olyan plakátokat tett, amik szerinte ezt az együttműködést szimbolizálják. A plakátokon karikatúrák vannak, amelyeken Gyurcsány Ferenc és Orbán Viktor együtt pózolnak.

Ezen kívül az aktivista gumilövedékkel szórta meg a ház előtti járdát.

Keresztény Zoltán volt egyébként az, aki nemrég bezacskózta a június elején Csákberényben orosz katonák által felavatott szovjet emlékművet.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések