A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Eltűnik az RTL sikerműsora, egészen meglepő, hol bukkan fel a megszokott helye után a Mi kis falunk 8. évada


Óriási harc dúl az RTL és a TV2 között. Emlékezhetünk, micsoda hájp volt a Sztárban sztár leszek! körül az elmúlt héten. Most a Mi kis falunk van terítéken. 

A tehetségkutató műsor kezdését megváltoztatta az utóbbi tévétársaság, hogy jól odapörköljenek a The Voice című szuperprodukciónak is. Sikerült, ugyanis a coachokat jóval kevesebben nézték, mint Tóh Gabiék parádéját a Sztárban sztár leszek! díszletében.

Történt minez úgy, hogy 19:30-ra hozták előre a kezdést a TV2-n, miközben a konkurens műsora fél órával később kezdődött. Bumm, a terv működött.

Nem szokhattuk meg az RTL-től, hogy ilyen gyorsan reagál, főleg nem azt, hogy dinamikusan változtatja a kezdési időpontokat. Valószínűleg a vezetőség felmérte, hogy bejött a taktika az ellenfélnél, hiszen a nézettségi adatok őket igazolják.

Most szombaton ezért máris indul a Mi kis falunk 8. évada. A sikersorozat azonban meglepő időpontban kerül adásba. Rögtön a Híradó után,

19 órakor kezdődik.

Ugyan a tévétársaság közleménye nem említ műsorváltozást, de ebben a sávban mostanáig Fókusz Plusz volt látható és eredetileg a következő hetekben is ez lett volna – írja a Sorozatwiki.hu.

Érdekesség egyébként, hogy a legsikeresebb magyar sorozat új epizódokkal még sosem kezdődött ilyen korán. Ha még emlékeztek, akkor az 1. évad csütörtökönként 21 óra után kezdődött.

Azóta pedig szombatonként 20 órakor találkozhattunk a Mi kis falunk szereplőivel, hogy azután 2022 őszén néhány hétig pedig szombatonként 22:30-kor kelljen bekapcsolni a kedvencekhez a tévét.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések