A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Elítélték az ukrán anyát és lányát, akik rendőrökre támadtak a budapesti repülőtéren


Az ukrán édesanya és lánya részegen hangoskodtak a budapesti repülőtéren, a rendőröknek is nekimentek. 

Egy év hat hónap próbaidőre felfüggesztett szabadságvesztést kapott az az ukrán anya és lánya, akik a ferihegyi repülőtéren részegen rátámadtak a rendőrökre – közölte a Központi Nyomozó Főügyészség.

Az ukrán állampolgárságú nő a lányával augusztus 18-án az esti órákban repülővel érkezett Budapestre továbbutazás céljából. A rendőrök felfigyeltek az ittas nők hangoskodására, majd a fiatalabb nő oda is ment a rendőrökhöz, hogy panaszt tegyen a telefonja eltűnése miatt.

A rendőrökkel a fiatalabb nő végig ordítva kommunikált, valamint mobiltelefonjával élőben közvetítette az eseményeket.

A nő többszöri felszólításra sem hagyott fel a hangoskodással és a videózással, 

majd az egyik rendőr felé rúgott, és a másik rendőrt megkísérelte megütni.

A rendőrök a rúgás, illetve az ütés elől kitértek, azonban a nő édesanyja eközben az egyik rendőrt hátulról tenyérrel halántékon ütötte. Végül az elkövetőket a rendőrök elfogták, az ügyészség pedig őrizetbe vette őket, majd indítványt tett letartóztatásukra, amit a bíróság elrendelt.

A Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség soron kívül augusztus 31-én bíróság elé állította a két nőt, akik a bűncselekmény elkövetését beismerték. Az ítéletet a vádlottak és védők tudomásul vették, az ügyészség azonban súlyosításért a vádlottak terhére fellebbezést jelentett be, az ügy másodfokon folytatódik.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések