A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Elhagyhatták a kórházat az esztergomi robbantásban megsérült tűzoltók


A robbanásban megsérült kommandósok állapota jelentősen javult 

Három sérült tűzoltó hagyhatta el a kórházat – értesült a Magyar Nemzet kórházi forrásokból, amely szerint az egyenruhások ugyan nyolc napon túl gyógyuló töréseket szenvedtek, ám nincs szükségük további kórházi kezelésre. A robbanásban megsérült kommandósok állapota is jelentősen javult, a legnagyobb javulás az intenzív osztályon ápolt kommandós állapotában van. 

Mint ismert, szeptember 20-án, 19 óra körül egy körözött bűnöző Esztergomban gázrobbanást előidézve megölt egy TEK-es kommandóst, továbbá nyolc rendőr és három tűzoltó sérült meg.

Ám a teljes felépülésig még hosszú az út, a robbanás és az általa kiváltott repeszhatás ugyanis beton-, tégla- és fatörmeléket zúdított a rendőrökre, ez okozott súlyos sérüléseket. Úgy tudjuk, döntően csonttöréseket (végtag-, borda-, arccsonttörés és fogtörés) és könnyebb égési sérüléseket szenvedtek a kommandósok – írta a lap.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések