A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Egyre többen kívánják Marics Peti bukását


Egyre többen állítják, az énekes aljas módon bánik a közönségével 

Marics Peti élete az elmúlt egy év alatt mondhatni a feje tetejére állt. Az első tévés szereplése után több slágert is kiadtak társával, Valkusz Milánnal, és hetente lépnek fel több ezer ember előtt országszerte. Hatalmas és elkötelezett rajongótáborral rendelkeznek a srácok, de már egy ideje az interneten több rajongó is kifogásolta Peti hozzáállását a közönséghez – írta a Borsonline.

Két napig sírt Marics Peti miatt egy kislány

A fiúbandáknak általában sok fiatal lány rajongója van, akik elárasztják az énekeseket szeretettel. Igen ám, de néha a jóból is megárt a sok, és a hírességek nem tudják kezelni a lelkes közeledést. A Redditen a minap egy aggódó testvér posztolt, aki szerint Marics rosszul bánt a húgával. 

Marics Peti a húgomat félrelökte a koncert után, amikor odament hozzá… Nem akartam elhinni, hogy a kedvencünk ilyen bunkó és aljas módon tud bánni a rajongóival! Egy képet szeretett volna a húgom, de a nagyságos úr félrelökte, hogy: „Rá kell gyújtanom b*sszátok meg” – írta a poszt készítője, akinek a húga ezután állítása szerint két napig sírt.

Egy dolgozó is kitálalt Marics Petiékről

Már amikor megérkeztem, Marics nagyképűen megjegyezte: „Na zenéljünk ezeknek a csicskáknak”... Kezdés előtt pár kislány próbált odamenni hozzá, amikor is közölte: „Vegyétek úgy, hogy még itt sem vagyok.” Egyik kislány el is sírta magát... 

Na aztán megérkezett Lukács Miki a gyerekekkel, Marics meg olyan mézes-mázos lett és egyből játszott a hozzátartozó gyerekekkel. A sztárcsemetékkel tud nyalis lenni... A koncert után befeküdt a buszba és ott várta Milánt, aki órákig fotózkodott a rajongókkal. Mikor esik már pofára ez az ember? – írta bejegyzésében a koncert egyik dolgozója. 

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések