A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Egy kecskeméti gimnázium udvaráról lopott autót a fiatal férfi, letartóztatták


A Kecskeméti Járásbíróság egy hónapra elrendelte a letartóztatását egy 28 éves kecskeméti férfinak, akit lopással, egyedi azonosító jellel való visszaéléssel, valamint információs rendszer felhasználásával elkövetett csalással gyanúsítanak – közölte a Kecskeméti Törvényszék. 

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a megalapozott gyanú szerint a férfi múlthét vasárnap hajnalban egy kecskeméti gimnázium udvarából ellopott egy személyautót, benne a tulajdonos személyes okmányaival, valamint három bankkártyával, melyekkel a férfi többször fizetett. A feltételezett elkövető egészen Békésszentandrásig hajtott az autóval, ahol levette a rendszámot, és az út szélén hagyta a járművet.

A közlemény szerint a nyomozóhatóság azzal is gyanúsítja a többszörösen büntetett előéletű férfit, hogy július 27. és augusztus 25. között időszakban többször is betört, és családi házakból, kerékpártárolókból, gépjárművekből televíziót, hangszórót, iPAD-et, rádiót, magnót és kerékpárokat vitt el, és így több mint 500 ezer forint kárt okozott.  

A bíróság döntése nem végleges, ugyanis a férfi fellebbezést jelentett be, amit a Kecskeméti Törvényszék bírál el. 

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések