A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Börgöndi tragédia: felébresztették, és már önállóan lélegzik a súlyosan megsérült kislány


Jó hírek érkeztek a börgöndi repülőbaleset sérültjeiről. 


Honlapunk is beszámolt arról, hogy múlt vasárnap lezuhant egy repülő a börgöndi légibemutatón. A gépen két ember, egy apa-fia páros utazott, akik nem élték túl a tragédiát, többen pedig megsérültek a becsapódást követően.

Mint megírtuk, a tragédiában egy vidéki család sérült meg, miután az autójuk mellé zuhant le a repülő, amitől a jármű kiégett. A Karádon élő házaspárnak és két gyermeküknek esélyük sem volt elmenekülni a hirtelen felcsapó lángok elől. Fiuk könnyebb sérüléseket szenvedett, a kislányuk és ők viszont jelenleg is súlyos égési sérülésekkel és nagy fájdalmakkal küzdenek a kórházban.

Az édesapa a csütörtöki nap folyamán felébredt és már azt is tudja, milyen szörnyűség történt a családjával.

Most a kislányról is jó hírek érkeztek: megműtötték, és miután állapota stabil volt, fel is ébresztették. A gyermek már önállóan lélegzik - írja a Bors,

A család felgyógyulásukért egy emberként szorít egész Karád. A község polgármestere gyűjtést is szervezett részükre.

"Karád egy kis település, mindenki ismer mindenkit. Az egész falut rettenetesen megrázta ez az egész. Imádkozunk azért, hogy minden rendben legyen velük. Az apával beszéltem, a család részére szervezett gyűjtésbe beleegyezett, de más információt nem adhatok" - mondta a lapnak Schádl Szilárd, Karád polgármestere.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések