A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Betört a gyógyszertárba, majd a tettes egy szekrényben próbált elbújni a rendőrök elől


A nyomozók a tolvaj nadrágzsebében találták meg a kasszából zsákmányolt készpénzt 

A helyszínen elfogták a szombathelyi rendőrök azt a 41 éves férfit, aki egy gyógyszertárba tört be tegnap éjjel – adta hírül a Police.hu. E szerint a rendőrök szerdán éjszaka járőrözés közben hallották meg a riasztót a szombathelyi rendőrök a Szent Márton utcában. 

A helyszínre érkezve észlelték, hogy a gyógyszertár riasztója jelez, és a gyógyszerkiadó ablakon betörés nyomai láthatóak. A tetten ért betörő felszólításra sem jött elő, a gyógyszertár egyik szekrényében bújt le, de a rendőrök így is megtalálták.

A 41 éves férfit a helyszínen elfogták, átvizsgálása során a nadrágzsebében megtalálták a gyógyszertár kasszájából zsákmányolt készpénzt.

A nyomozás során rövid időn belül azonosították azt a szombathelyi férfit is, aki segítséget nyújtott a tetten ért betörőnek. Mindkettőjüket előállították a nyomozók és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárást indítottak velük szemben.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések