A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Bayer Zsolt Zelenszkij tanácsadójának náci beszédéről - videó


Egy ukrán vezető politikus ma teljes nyugalommal beszélhet úgy, mint Hitler. 

„Lássuk előbb az alaphírt: Mihajlo Podoljak, Volodimir Zelenszkij ukrán elnök politikai főtanácsadója a következő kijelentéseket tette néhány nappal ezelőtt:

»Mi a gond Indiával, Kínával és a hasonló országokkal? A probléma az, hogy nem elemzik a saját lépéseik következményét. Sajnos ezeknek az országoknak alacsony az intellektuális képességük. Az igaz, hogy befektetnek a tudományba, igen, India a napokban felküldött egy holdjárót, ami a Hold felszínén közlekedik, de ez nem jelenti azt, hogy ez az ország tisztában lenne azzal, hogy mi a modern világ.«

Világos beszéd ez, s hogy még világosabb legyen, azt is fejtegette ez az ember, miszerint nevezetteknek – India, Kína – »alacsonyabb az IQ-juk«.

Azt nem árulta el, hogy kihez, kikhez képest, de azért nem nehéz kitalálni.

Mindjárt az elején szögezzük le: azért is remek, hogy Podoljak alacsonyabb rendűnek nevezi az indiaiakat és a kínaiakat (mert ne beszéljünk mellé, erről van szó valójában), ugyanis amikor Podoljak ősei még kecskekakit gyűjtögettek a sztyeppén, akkor Indiának és Kínának már állama, közigazgatása, kultúrája, civilizációja, filozófiai és vallási rendszere volt.

És akkor mindezek után lássuk a lényeget: először is, ez színtiszta náci beszéd. Ezt ma ezen a világon senki nem engedhetné meg magának. Képzeljük el egy pillanatra, hogy mondjuk egy magyar politikus arról értekezne, miszerint a románoknak »alacsony az intellektuá­lis képességük« és »alacsonyabb az IQ-juk«. El tudják képzelni, mi lenne abból? Persze hogy el tudják képzelni. Teljes joggal – végre egyszer teljes joggal! – esne nekünk az egész »civilizált” nyugati világ Washingtontól Brüsszelig, és ellentmondást nem tűrő hangon jelentenék ki, Magyarország náci ország. S a »haladó« sajtó ugyanezt ragozná az idők végezetéig – mondom, teljes joggal. De mi van most?

Teljes csönd, az van.

Podoljak mintha nem mondott volna semmit. Ugyanis ez a »civilizált” nyugati világ fölöttébb szelektíven hallja meg a náci beszédet és fölöttébb szelektíven reagál ilyesféle dolgokra.

Egy ukrán vezető politikus ma teljes nyugalommal beszélhet úgy, mint Hitler. S ez persze már akkor világosan látszott, amikor az ukránok előbb minden joguktól megfosztották a területükön élő nemzeti kisebbségeket – Sandor Fegyir szíves közlése szerint mindez az oroszok, vagyis ahogy ő fogalmazott, »az agresszív kisebbségi kultúra ellen irányult«, de hát, folytatta, »ahol vágják a fát, ott hullik a forgács« –, majd a jogfosztás után az »agresszív kisebbségi kultúra« képviselőit elkezdték legyilkolni.”



Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

1 Megjegyzések

Zoltán Kovács üzenete…
Nem az országok hanem azok vezetőinek iq járól beszél zsoltika, nem unod még a hazudozást?