A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Bartus: A Fidesz leginkább egy öngyilkos szektára hasonlít


Az Amerikában tekergő vérgőzös agyú kommunista ma is mondott valamit, hogy ne hallgasson. Kell a látogatottság az egyszemélyes amerikai Népszavának és természetesen a társadalom széles rétegeinek önmaga ellen hergelése. Mert a pszichopaták ezt élvezik. És itt ki is egyezhetünk abban, hogy ez a Bartus nevezetű figura személyisége száz százalékban megfelel a pszichopatákra jellemző kórtörténetnek.  

„Nem lehet elmenni szótlanul amellett, hogy Orbán Viktor rendezvényei, gyűlései, megbeszélései, nyilvános programjai és médiaszereplései megdöbbentő módon és kísértetiesen hasonlítanak a vallási szekták és szektavezérek működéséhez."

""A Fidesz leginkább az öngyilkos szektákra hasonlít, Orbán pedig tökéletes tükörképe az öngyilkos szekták kultikus vezéreinek.

Orbán követői és hívei pedig megszólalásig olyanok, mint Jim Jones öngyilkos szektájának fanatikusai, akik lemondtak a gondolkodás, az önállóság, a kétely minimumáról, a szektavezért mindennel szemben megvédik.

A szekták alapképlete az, hogy náluk van az igazság, egy kivételes tudás birtokában vannak, és egy Isten által kiválasztott karizmatikus vezetőt követnek, akinél van a »tudás«, és akire rábízhatják magukat. Tőle várják az ellátást, a gondoskodást, a döntéseket, mert többnek látják, mint egy átlagos ember. Velük szemben van a külvilág, mely ellenséges, mert el akarja taposni a szabadságukat, hogy a megismert tant, igazságot kövessék, és ezáltal éljenek. A szekta veszélyezteti tagjai életét, a külvilág erre adott reakcióját pedig a gonosz támadásának tartják, ami ellen harcolni kell.”

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések