A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Azzal is megfenyegette, hogy hasba szúrja volt férje új párját egy tótkomlósi nő


Zaklatás vétsége miatt emelt vádat az Orosházi Járási Ügyészség és vádiratában pénzbüntetés kiszabására tett indítványt egy 60 éves, büntetlen előéletű, tótkomlósi nővel szemben, aki féltékenységből háborgatta volt férje új párját. 

A nő volt férje a házasságukat megelőzően a sértett nő élettársa volt, van egy közös nagykorú gyermekük is. A nő és férje a tavalyi év elején külön költöztek, majd a férfi 2022 októberét megelőzően újra felvette volt élettársával a kapcsolatot, ami miatt a nő féltékenységből háborgatni kezdte férje új párját. 

Az Orosházi Járásbíróság tavaly november 10-én kelt végzésével folytatólagosan elkövetett garázdaság szabálysértés miatt 30 ezer forint pénzbírsággal sújtotta a nőt, mivel október 2-és 3-án közterületen, a sértett házánál kiabált, őt szidalmazta.

Ez azonban nem bírt kellő visszatartó erővel, és a nő folytatta zaklató, vetélytársa életébe önkényes beleavatkozó magatartását. Így az október 4-e és február 1-e közötti időszakban, heti rendszerességgel, amikor a nő meglátta a sértettet Tótkomlóson, az utcán, neki sértő, becsmérlő kifejezéseket kiabált; egy alkalommal azzal is megfenyegette, hogy hasba fogja szúrni. 

A kiabálások miatt a sértett nő igyekezett más-más útvonalon közlekedni, hogy a találkozást elkerülje. Ebben az időszakban a nő több esetben megjelent a sértett lakóházánál, a sértett kutyáját hergelte, illetve kavicsokat dobált be a lakóház udvarára. 

Olyan is előfordult idén január 27-én, hogy a nő Tótkomlóson, a Fő út és Botond utcák kereszteződésénél egy tojással dobta meg a sértett által vezetett, szabályosan közlekedő személygépkocsi bal oldali első ablakát. A sértett ijedtségében nyomban az Orosházi Rendőrkapitányság Tótkomlósi Rendőrőrsére ment bejelenteni a történteket.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések