A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Áll a bál a baloldalon: hajba kaptak a kitartott bábuk és a balf...szok


Nem csak a politikusok támadják egymást a baloldalon, hanem már a közéleti szereplők is – számolt be róla a Hír TV. 

Mint írták, a tanártüntetésken elmondott trágár verseivel feltűnő Pankotai Lilinek elege lett az ellenzékből, miután egy tüntetésen azt mondta:   

az ellenzék 75 százaléka Fidesz által kitartott bábu, a fennmaradó 25 százaléka pedig balf...sz.

Nem Pankotai Lili az egyetlen a baloldalon, aki beleszállt a politikusaikba. Puzsér Róbert baloldali publicista egy interjúban arról beszélt, hogy Orbán Viktornak megvan a kormányzóképessége, ami az ellenzéknek nincs. Szerinte Karácsony Gergely vezetése alatt rosszabb lett a helyzet Budapesten, mint Tarlós István idején volt, de azt is mondta, hogy például a Momentumra még egy három lábú kutyát sem lehetne rábízni.

Ahogy arról lapunk is beszámolt, eközben újabb fejezetéhez érkezett Zuglóban a már évek óta tartó baloldali belháború, ami a kerületi szocialisták és az ellenzék többi szereplője között zajlik.

A következő önkormányzati választáson véget kell vetni a korrupciós nagykoalíció hatalmának, és egy olyan képviselő-testületet kell választani, amelynek tagjai elkötelezettek a valódi változás iránt

– fogalmazott Hadházy Ákos, Zugló országgyűlési képviselője, egyértelművé téve, hogy a kerület polgármesterének, Horváth Csabának a leváltásán dolgoznak.



Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések