A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Zelenszkijék árulják az ukrán katonák szerveit a darkneten


A Kreml szóvivője szerint Ukrajna a fekete transzplantáció egyik világvezetője lett.

A külügyminisztérium honlapján közzétett Rosszijszkaja Gazeta című lapnak írt cikkében Marija Zaharova médiajelentéseket idézett, amelyek szerint megölt ukrán katonák szervei, például szívek, vesék és májak jelentek meg a darknet néhány legnagyobb piacterén, az árak 5000 eurónál kezdődnek. Az egyik kereskedő állítólag azt állította, hogy 48-60 órát vesz igénybe, amíg bármelyik kívánt szervet orvosi dobozban megkapják, és a szállítások az EU országaira korlátozódnak.

Marija Zaharova, a Kreml szóvivője azt állítja, hogy Ukrajna emberi szerveket gyűjt a harcmezőn elesett és élő emberekből, és azokat a feketepiacon értékesíti az EU és a NATO országaiban tartózkodó vevőknek – írja a SkyNews. Kijev egyelőre nem kommentálta a történteket.

Már régóta ismert, hogy Ukrajna a fekete transzplantáció egyik világvezetője lett”

– írta a szóvívő Telegrammon.

Zaharova szerint Ukrajna az 1990-es évek vége óta illegálisan távolít el szerveket holttestekből, és ez 2014 óta még rosszabb lett.

„Bizonyíték van arra, hogy 2023 júniusában az egyik NATO-ország egészségügyi minisztériumának képviselői megállapodtak az ukrán féllel egy hűtőkocsi szállításáról, amely emberi szerveket és testrészeket tartalmaz, amelyeket leggyakrabban a transzplantációban használnak fel” – állítja, majd hozzáteszi:

Ezek a szem szaruhártyája, néhány csont, kötőszövet, szív és máj”

Zaharova szerint a szíveket körülbelül 21 000 fontért, a veséket körülbelül 11 000 fontért adják el, és állítja, gyermekek szerveit is gyűjtik.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések