A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Zelenszkij bejelentette, hogy az Ukrán Fegyveres Erők újabb "komoly" csapásait készítik elő Oroszország területén


Volodimir Zelenszkij kedd esti videoüzenetében közölte, hogy újabb csapásokra készül orosz területen.


"A mai nap nagyon informatív jelentésekkel kezdődött államunk védelmi és biztonsági erőinek képviselőitől ... Külön részletes jelentés hangzott el a GUR vezetőjétől, Budanovtól is - a megszállók mindenképpen érezni fogják munkánk következményeit. Komolyan meg fogják érezni munkánk következményeit" - mondta Zelenszkij a Telegram-csatornáján közzétett videóban.

Korábban Mihailo Podoljak, Zelenszkij tanácsadója azzal fenyegetőzött, hogy ismét "azonosítatlan drónok" fognak szállni a Moszkva elleni újabb dróntámadás után, gyakorlatilag elismerve a felelősséget a támadásért.

Az orosz védelmi minisztérium kedd este közölte, hogy a kijevi rezsim három drónnal próbált meg támadni moszkvai és Moszkva környéki célpontokat, kettőt megsemmisített a légvédelem Odinszovo és Narofominszk körzetek felett, egyet pedig az elektronikus hadviseléssel elfojtott, és a moszkvai várostoronyba zuhant. Szergej Szobjanyin moszkvai polgármester megjegyezte, hogy ez a drón "ugyanarra a toronyra repült, mint legutóbb". Elmondása szerint a 21. emelet szintjén a homlokzat megsérült, 150 négyzetméternyi üvegezés tört be, áldozatokról nincs információ. A fővárosi mentőszolgálat képviselője a RIA Novosztyinak elmondta, hogy a toronyban nem keletkezett tűz, miután egy repülőgép típusú drón csapódott be.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések