A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Vilmost és Harryt ki akarják békíteni


A hercegek édesapja, III. Károly király véget akar vetni a testvérháborúnak 

Kelepcére lenne szükség, és már a személy is megvan, aki mindezt véghez vihetné. Harry herceg és Vilmos herceg állítólag nem kerültek közelebb ahhoz, hogy rendbe hozzák a kapcsolatukat – nyilatkozta egy szakértő a Fox Newsnak, amelyet a hirado.hu írt meg.

A sussexi herceg szerdán Tokióban volt az ISPS Sports Value Summit-Special Edition rendezvényen barátja, Ignacio „Nacho” Figueras argentin pólójátékos oldalán, szombaton pedig a 2023-as Sentebale ISPS Handa Polo Cup 2023-as szingapúri versenyén jelenik majd meg.

Vilmos várhatóan november 7-én látogat el a délkelet-ázsiai szigetköztársaságba a 2023-as Earthshot Prize díjátadó ünnepségére.

A True Royalty TV alapítója, Nick Bullent szerint szándékosan mindketten úgy tervezik utazásaikat, hogy véletlenül se keresztezzék egymást. A királyi család szakértője, aki húsz éve készít dokumentumfilmeket a királyi családról, elmondta, nincs közeledés a két fél részéről.

Vilmos és Katalin a következő hetekben a skóciai családi birtokon, Balmoralban lesznek, de nem valószínű, hogy Harryék kaptak volna meghívást a kiruccanásra. Bullent szerint, bár Károly király nyitva tartja az ajtót, és legszívesebben Amerikába utazna kisebbik fiához, hogy elsimítsa a helyzetet, kivár, és igyekszik optimista maradni.

Mindeközben a bennfentesek szerint az elmérgesedett viszonyra nincs gyógyír, az egyetlen megoldás egy harmadik fél közbelépése lehetne, aki valahogy összehozza Vilmost és Harryt a tudtuk nélkül, és rákényszeríti őket egy hosszú beszélgetésre. Sokak Katalinra osztanák ezt a feladatot, aki egyelőre még nem vállalta ezt a szerepet.

A testvérek között akkor romlott meg a kapcsolat, amikor Harry és Meghan három éve bejelentette, hogy felhagy a királyi család képviseletében végzett hivatalos tevékenységgel, és fiukkal Kaliforniába költöztek. Nem beszélve a botrányinterjúkról Oprahnál, a Vilmost és Károlyt rossz színben feltüntető Netflix-sorozatról és a Tartalék című könyvről, melynek vallomásai mind-mind csak tovább mélyítették a család és Harry közötti szakadékot.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések