A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Valóra vált a kegyetlen rémálom: maszturbálni kezdett egy idegen férfi az ágyánál, aztán ráfeküdt a kazincbarcikai nőre, hogy megerőszakolja


Egy kazincbarcikai férfi beosont egy nyitott lakásba, ahonnan előbb értékeket hozott ki, majd visszament, hogy megerőszakolja a nőt, aki a barátja mellett aludt. 

A férfi tavaly júliusban ment be a nyitva hagyott lakásba, honnan ruhákat és élelmiszereket lopott. Ezeket egy törölközőbe csomagolva az utcán egy bokor alá rejtette, majd visszament a házba.

A barátja mellett alvó nőhöz lépett, majd maszturbálni kezdett mellette. Ezek után rá is feküdt, hogy megerőszakolja, erre azonban a nő felébredt és lelökte magáról.  

A férfi ezek után kimenekült a lakásból, de a lépcsőházból nem.

Ezen kívül a férfi egy gondozóház konyhájából ételt és pénztárcát lopott, egy hétvégi házból pedig telefonokat és egy órát.

A bíróság szexuális erőszak, kifosztás és lopás miatt 7 év börtönbüntetésre ítélte. Az ítélet nem jogerős – írja a Miskolci Törvényszék.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések