A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Valaki ellopta a pásztói közlekedési táblát, a lakosok segítségét kéri a rendőrség


Pásztón, a Hunyadi udvar kijáratánál lopta el ismeretlen elkövető a behajtani tilos közúti jelzőtáblát. 

A police.hu-n közzétett tájékoztatás szerint a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya nyomozást folytat 12000/423/2023. bűnügyi számon közlekedés biztonsága elleni bűntett megalapozott gyanúja miatt. A rendelkezésre álló adatok alapján augusztus 10. és 12. között ismeretlen tettes leszerelte és eltulajdonította Pásztón – a Hunyadi udvar kivezető kijáratánál – a Nagymező út irányából érkezők számára felszerelt behajtani tilos közúti jelzőtáblát. Cselekményével a közlekedés résztvevői számára veszélyhelyzetet teremtett, ugyanis az udvar kijáratánál megváltoztatta a forgalmi rendet.

A rendőrök kérik a lakosság segítségét abban, hogy aki a bűncselekmény elkövetőjével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Salgótarjáni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztályán (3100 Salgótarján, Kossuth út 5.), vagy tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-810-107 „Telefontanú" zöld számon, továbbá a 112 központi segélyhívó telefonszámon.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések