A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ukrajnában el kezdtek leszámolni a toborzótisztekkel: Kárpátalján a rendőrség vizsgál egy halálesetet


Ungváron fejsérüléssel találtak rá egy katonai toborzó tisztre, aki a kórházban meghalt


Kárpátalján egy katonai toborzóközpont egyik alkalmazottját egy lőtér közelében találták meg fejsérüléssel, később a kórházban meghalt – írja az Ukrinform hírügynökség, számolt be az oroszhirek.hu.

„Kárpátalján a rendőrség vizsgálja egy katonatiszt halálát, akit a lőtér közelében találtak meg, később a kórházban meghalt” – áll a közleményben.

A rendőrség közleménye szerint Vaszilij Sztetcset, a személyzeti és szociális támogatási központ munkatársát az Ungvár melletti gyakorlótéren találták meg. Hozzátartozói megerősítik, hogy a megtaláláskor az áldozatnál fejsérülést állapítottak meg.

Az ukrán rendőrség kárpátaljai főosztályának képviselője, Hanna Dan megerősítette Sztetcs halálát, hozzátéve, hogy a kórházba érkezése után halt meg. A katona halála miatt „előre megfontolt szándékkal elkövetett gyilkosság” miatt indítottak eljárást. Elmondása szerint igazságügyi szakértők dolgoznak a halál okának kiderítésén.

Korábban Olekszandr Novikov, az ukrán nemzeti korrupcióellenes ügynökség vezetője közölte, hogy az ország minden szinten megkezdte a katonai bizottságok vezetőinek ellenőrzését korrupció miatt. Zelenszkij csalódást keltőnek nevezte az ellenőrzés előzetes eredményeit. Az Ukrán Állami Nyomozóiroda közölte, hogy több mint 110 ügyben vizsgálódik a katonai bizottságok alkalmazottai ellen visszaélések gyanúja miatt. A katonai bizottságok ellenőrzése számos nagy visszhangot kiváltó korrupciós botrány után kezdődött.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések