A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Úgy néz ki, hogy szingli lett Hollywood egyik legjobb nője


A Beépített szépség sztárja állítólag már lassan egy éve külön él párjától, Bryan Randalltól, akivel 2015-ben ismerkedtek meg.  

Bár a színésznő reménykedik abban, hogy még helyrehozhatják kapcsolatukat, bennfentes források szerint a kibékülés esélye nagyon kicsi.

„Sandra talán valamiféle csodában reménykedik, hogy a hosszú szünet után megoldják a dolgokat, de a kibékülésükre nincs túl sok esély.”

Az Oscar-díjas színésznő, aki jelenleg szünetet tart színészi karrierjében, hogy több időt tölthessen a családjával, 2015 augusztusa óta randizik a profi fotóssal.

Bár kettejüknek sosem született közös gyermekük, Bryan sajátjaként szereti a színésznő két örökbe fogadott gyermekét, a 13 éves Louist és a 11 éves Lailát. Bullock éppen Laila örökbefogadásával volt elfoglalva, amikor Bryannal komolyabbra fordultak a dolgok.

Noha a gyereknevelés kapcsán egy hullámhosszon vannak, a házasságot illetően az együtt töltött évek alatt sem sikerült dűlőre jutniuk, és állítólag ez vezetett a pár szakításához is. Míg Bryan többször is oltár elé vezette volna már kedvesét, Sandra kitartott amellett, hogy nincs szüksége papírra ahhoz, hogy boldog életet éljenek – írta meg a hirado.hu.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések