A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Továbbra is zaklatta volt párját a siófoki kávézós nőverő


Letartóztatták azt a férfit, akit még tavaly szeptemberben fogtak el azért, mert egy siófoki kávézóban megverte volt párját.  

A férfi ellen vádat emeltek márciusban, mert megverte volt párját annak munkahelyén. De a telefonját is összetörte, amikor a nő rendőrt próbált hívni a helyszínre. Erről korábban itt írtunk! 

A vádlottat  a vádemelés sem tartotta vissza attól, hogy továbbra is volt szerelme nyakára járjon. Idén áprilistól kezdve -vagyis a vádemelést követően - rendszeresen zaklatta volt párját. A sértettel közös gyermekük bölcsödébe vitelét rendszeresen akadályozta, valamint a nőt többször is fizikai bántalmazással fenyegette meg.

Ezért a férfi ellen kapcsolati erőszak bűntette miatt újabb büntetőeljárás indult, melyben a siófoki nyomozók múlt hét pénteken őrizetbe vették, majd az ügyészség indítványára a Kaposvári Járásbíróság nyomozási bírója elrendelte a férfi letartóztatását a bűnismétlés veszélye miatt.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések