A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Tóth Gabiék válása miatt fenyegető üzeneteket kapott egy zenekar, közleményt adtak ki


Kiemelték, a zenekar egyik tagjának sincs köze az ügyhöz, egyúttal arra kértek mindenkit, hogy ne zaklassák őket privát üzenetekkel.


Napok óta Tóth Gabi és Krausz Gábor szakításáról beszélnek az emberek, ugyanis a hirtelen jött bejelentés sokakat megdöbbentett. Mindenki azt hitte, hogy tökéletes a harmónia közöttük, de aztán kiderült, hogy külön utakon folytatják tovább, egyes pletykák szerint megcsalás miatt.

Azt beszélik, hogy az énekesnő a Fricska táncegyüttes egyik tagjába szerelmes, akikről egy fotó is készült pénteken, amint egy művészeti vásáron sétálgatnak Jászberényben. Nem tudni, erre vonatkozóan mi lehet az igazság, ám az tény, hogy a hűtlenségről szóló hírek azóta sem hagyják nyugodni az embereket – írta a Blikk

Egyesek már privát üzenetekkel is zaklatják az érintetteket, sokan azonban tévedésből nem a Fricska táncegyüttesnek, hanem a Fricska zenekarnak küldték el mondandójukat. Így utóbbi kénytelen volt kiadni egy közleményt az ügy kapcsán, hogy tisztázzák a helyzetet.

„Nyilatkozat! Kijelentjük, hogy Tóth Gabiék válásához nincs köze egyik zenekari tagnak sem. Nem a zenekarhoz, hanem a táncegyütteshez vezetnek a szálak. Kérjük, hogy a Fricska zenekar tagjait ne zaklassák privát üzenetekkel!”

– írták a Facebookon.

Ám úgy tűnik, az üzenet nem teljesen ért célba, mivel a kommentelők közül többen is azt írták, nem igazán hiszik el a szavaikat, sőt, egyfajta késői magyarázkodásként értelmezték. Míg mások abban is kételkedtek, hogy valóban megkeresték őket ilyen jellegű üzenetekkel. 



Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések