A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Tragédiába fulladt születésnap (videó)


Egy többgyerekes édesanyát gázoltak halálra Vállaj mellett.


Múlt héten elektromos kerékpárjával ment dolgozni szombat délelőtt Romániába az az édesanya, akit egy autó halálra gázolt – számolt be a balesetről a Tények. A rokonait, akik a férj születésnapjára érkeztek hozzájuk, összetörte a tragédia. Reggel még együtt kávéztak, aztán már csak a szomorú hírt hallották a többgyerekes asszonyról. Születésnapi ünnep helyett most gyászol a család, több gyermek maradt félárván.

– Mondtuk neki, hogy vigyázzon magára, aztán halálra gázolták – mondta szomorúan az egyik rokon. 



Nem hibázott

A Tények információja szerint a nő szabályosan közlekedett az úton. A mögötte haladó autó rendben kikerülte, a következő gépjármű azonban nem vette észre időben, és nagy erővel elütötte. Olyan súlyosan megsérült a nő, hogy szörnyethalt, úgy tudják, eltört a nyakcsigolyája.

A helyszínre azonnal riasztották a mentőket, de a megmentésére már semmi esély nem volt.

– Egy elektromos kerékpárral közlekedő nő és egy román hatósági jelzésű személygépkocsi ütközött össze, aminek következtében az elektromos motorkerékpárt vezető, 59 éves nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette – erősítette meg Hrenkó Péter, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

A baleset pontos körülményeit büntetőeljárás keretében, szakértők bevonásával vizsgálja a rendőrség.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések