A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Toroczkai László: A Facebook a törvények fölött áll


"Az a cég, ami el tud dönteni választásokat, befolyásolni tud milliókat az mindenféle törvények fölött áll' - vélekedik a Mi Hazánk Mozgalom elnöke a Facebookról. 

Az amerikai vállalat Toroczkai László oldalát is letiltotta korábban, emiatt a politikus beperelte a közösségi oldal anyavállalatát. A META elveszítette a pert. A szintén a cégcsoporthoz tartozó Instagram azonban annak ellenére sem állította vissza a politikus oldalát, hogy a bíróság erre kötelezte.

"A Meta visszaírt nekünk Dublinból, az európai központjukból, hogy technikai okok miatt nem tudják visszaállítani az oldalamat, ami nyilvánvalóan egy vicc. Tehát ők ezek szerint nem csak velem packáznak, hanem a magyar bírósággal is. Ők azt gondolják és sajnos egyelőre meg is tehetik, hogy ők a törvények fölött állnak, egy jogerős magyar bírósági ítéletet sem hajtanak végre. 

Egészen botrányos, hogy az a cég, ami el tud dönteni választásokat, befolyásolni tud milliókat az mindenféle törvények fölött áll" – fejtette ki a Hír TV stábjának Toroczkai László.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések