A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Tizenöt éves lányok előtt nyúlt magához a csabai férfi


Kiskorú lányoknak mutogatta magát az utcán az a 19 éves békéscsabai férfi, aki ellen most a Békéscsabai Járási Ügyészség szeméremsértés miatt emelt vádat. 

A fiatal tavaly december 4-én, a kora esti órákban Békéscsabán, a Gyulai úton tartózkodott, amikor ott elment három kiskorú, 15 év körüli lány. A vádlott azért, hogy kielégítse nemi vágyát, az utcán állva elővette a nemi szervét és önkielégítést végzett. Amikor a három lány bement az egyik közeli kollégiumba, követte őket. A nyitott kapun keresztül bement az intézmény udvarára, ott szintén húzogatni kezdte a nemi szervét, majd távozott.

A vádhatóság azt indítványozta, hogy a bíróság a fiatallal szemben tárgyalás mellőzésével, az ügy iratai alapján hozott végzésével alkalmazzon próbára bocsátást, mint intézkedést, valamint a próbaidő tartamára rendelje el a pártfogó felügyeletét. A bíróság olyan esetekben rendelhet el pártfogó felügyeletet – más feltételek fennállása mellett –, ha a próbaidő eredményes elteltéhez szükséges az elkövetőt rendszeresen figyelemmel kísérni. A pártfogolt ugyanis köteles a jogszabályban vagy a bírósági határozatban előírt magatartási szabályokat megtartani, a pártfogó felügyelővel kapcsolatot tartani, valamint a pártfogó felügyelő részére az ellenőrzéshez szükséges felvilágosítást megadni. 

A járási ügyészség indítványa szerint a nyomozás során felmerült közel 270 ezer forintnyi bűnügyi költséget is a vádlottnak kell majd megfizetnie – ismertették a Békés Vármegyei Főügyészségen.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések