A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Teslával indult el Elon Musk Mark Zuckerberg lakásához, hogy megverje


Később Twitteren is élő közvetítést tervez arról a techmilliárdos, ahogyan a másik techmilliárdos ajtajához autózik, hogy kihívja őt verekedni. 

Tesla önvezetős autóval indult el Elon Musk, techmilliárdos Mark Zuckerberg kaliforniai villájához. Mindezt ő maga jelentette be saját közösségimédia-platformján, a nemrég X-szé átnevezett Twitteren. Musk azt írja, megadta önvezetős autójában Zuckerberg címét, és élő videót is tervez arról, hogy becsönget a Facebook alapítójához.

Korábban már írt arról is Musk, megegyezett az olasz kormány képviselőivel abban, hogy „gladiátorharcra” hívja ki Zuckerkberget egy közelebbről meg nem határozott olaszországi, ókori római romokkal körbevett helyszínre, Mark Zuckerberg tegnap Musknak úgy reagált, a kihívását nem lehet komolyan venni, és kizárta, hogy harcra állna ki vele, így az Musk úgy döntött showbiznisz-elemekkel vegyített módon próbálja meg vele megbeszélni az ügyet.


Az 52 éves Elon Musk jelenleg a Forbes szerint 222,6 milliárd dolláros vagyonnal rendelkezik, ezzel a világ leggazdagabb embere: a SpaceX űrvállalat, a Tesla elektromosautó-gyártó és az X tulajdonosa azonban a Twitter megvásárlása után már jelentős összeget veszített vagyonából. A 39 éves Zuckerberg azonban még így is szegényebb nála, jelenleg összvagyonát 107 milliárd amerikai dollárra becsülik.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések