A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Repülő dildók, vaginából kiálló banánok – szexuális zaklatással vádolják a világhírű énekesnőt


A mérgező munkahelyi környezet és a szexuális zaklatás vádja mellett a keresetben vallási és faji megkülönböztetés, hamis fogva tartás, a várható gazdasági előnyökbe való beavatkozás és más vádak is szerepelnek.

Lizzo három volt táncosa szexuális zaklatással és ellenséges munkahelyi környezet megteremtésével vádolja az énekesnőt egy kedden benyújtott perben. Azt is állítják, hogy egyiküket arra kényszerítette, hogy egy amszterdami klubban megérintsen egy meztelen fellépőt, és „gyötrelmes” meghallgatásnak vetette alá a csoportot, miután hamis vádakkal illette őket, miszerint munka közben iszogattak.

A táncosok azzal vádolták Lizzót – aki a testpozitivitás felvállalásáról és testalkatának ünnepléséről ismert előadóművész –, hogy felhívta a figyelmet az egyik táncos súlygyarapodására, majd később szidta és kirúgta azt a táncost, miután egészségügyi állapota miatt felvételt készített egy találkozóról.

A Los Angeles-i Legfelsőbb Bíróságon benyújtott és a felperesek ügyvédi irodája által az NBC News rendelkezésére bocsátott kereset azzal is vádolja Lizzo tánccsapatának kapitányát, hogy kéjes szexuális fantáziákat osztott meg, orális szexet szimulált, és nyilvánosan megvitatta az egyik felperes szüzességét.

A mérgező munkahelyi környezet és a szexuális zaklatás vádja mellett a keresetben vallási és faji megkülönböztetés, hamis fogva tartás, a várható gazdasági előnyökbe való beavatkozás és más vádak is szerepelnek.Kemény afterparty, repülő dildókkal

A Bananenbar nevű amszterdami sztriptízklubba tett kirándulás egy, az év elején a holland városban tartott fellépése után történt. A kereset szerint Lizzo afterpartyk rutinszerűek és nem kötelezőek voltak – de azt állítja, hogy akik részt vettek rajtuk, azokat az énekesnő előnyben részesítette, és nagyobb munkabiztonságban voltak.

A klubban Lizzo állítólag „elkezdte meghívni a stábtagokat, hogy felváltva érintsék meg a meztelen előadókat, kapják el az előadók vaginájából kilőtt dildókat, és egyenek az előadók vaginájából kiálló banánokból” – áll a keresetben. „Lizzo ezután Davis felé fordította a figyelmét, és nyomást kezdett gyakorolni Davisre, hogy érintse meg az egyik meztelen nő mellét”.

Davis a kereset szerint visszautasította, és Lizzo állítólag kántálással ösztönözte erre. Miután Davis még háromszor visszautasította, a kántálás „egyre hangosabbá és élesebbé vált, követelve a magát láthatóan kényelmetlenül érző Davist, hogy lépjen kontaktusba az előadóval”. Amikor Davis végül engedett, és röviden megérintette az előadót, a csoport nevetésben tört ki – áll a perben.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések