A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Szeptember 1-jén és 15-én is tüntetnek a szélsőbalos diákok, akik saját parlamentet hoznak létre


Országjárásba kezdenek, közösen ötletelnek, majd az Európai Parlament mintájára saját parlamentet hoznak létre – jelentette be a kedden 13 órára meghirdetett sajtótájékoztatón az Egységes Diákfront, a Civil Bázis és a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) a szimbólummá vált Tompa utcai padnál.


Szeptember 1-jén „felkészülő” tüntetést tartanak, szeptember 15-re pedig „demokrácia napi” tüntetést jelentettek be a Kossuth térre.

A Tompa utcai lmbtq-padon ülő diákok elmondták, hogy már 16 helyszínen vannak jelen az országban. A szervezetek között szélesebb körű lesz majd az együttműködés: céljuk, hogy az országban ne legyen olyan hely, ahol nem lehet megtalálni az Egységes Diákfrontot.

A szélsőbalos EDF több településen is fórumokat tart majd, mert szerintük a változás a párbeszéddel kezdődik, ezért együtt fogalmazzák majd meg a követeléseket, illetve ahogy ők hívják, a „Közös Akaratot”.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések