A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Százezret talált egy gyulai lottózóban a 26 éves férfi, eltette, de később megbánta


Lottózóban talált pénzt egy férfi Gyulán. Meg akarta tartani, de néhány nap alatt fény derült a történtekre, és szembe találta magát a rendőrökkel. Az ellene indult eljárás iratait a rendőrség átadta az ügyészségnek.  

Százezer forintot hagyott el egy férfi egy gyulai lottózóban idén július 29-én. A nadrágja egyik zsebében volt a pénz, valószínűleg kiránthatta, és nem vette észre, hogy a bankjegyek a földre estek. Hazaérve kereste a pénzt, de nem találta. Visszament a lottózóba, ott azonban senki nem adta le. A helyiség biztonsági kamerájának felvételén viszont látható volt, hogy ki vette fel. A pénzt elvesztő férfinak ismerősnek tűnt a megtaláló. Bár a nevét nem tudta, de sejtette, hogy hol dolgozhat.

Deményné Tűri Zsanett, a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense közölte, a rendőrök a munkahelyéről elő is állították a 26 éves fiatalembert, aki elmondása szerint megkönnyebbült, amikor szembe találta magát a rendőrökkel. Tudta, hogy nem volt helyes, amit tett, le kellett volna adnia a talált pénzt, de mégsem tette meg, rosszul döntött.

Miután kiderült, hogy ő vitte el, önként visszaadta. A Gyulai Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított ellene, a rendőrök a szükséges nyomozási cselekményeket néhány nap alatt elvégezték, így az ügy iratai vádemelési javaslattal már az ügyészségen vannak.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések