A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Szabadnapos rendőr csípett fülön egy embercsempészt Őrhalomnál


Nagy pechje volt a fiatal embercsempésznek a rendőrséggel – olvasható a borsonline.hu-n.   

Egy szabadidejét töltő rendőr érte tetten azt a 19 éves embercsempészt, aki kisteherautójával több tucat migránst próbált meg Szlovákiába csempészni Magyarországon keresztül. Az incidens augusztus 13-án történt, a határtól nem messze Őrhalomnál. 

A civil ruhában lévő rendőr végignézte, ahogy 30–40 menekült pattan ki egy magyar rendszámú kisteherautóból, majd az emberek a határ felé, az autó Szécsény irányába tovább indult.

A szemfüles szemtanú azonnal értesítette a kollégákat, akik az ország másik végében Felsőtold közelében vonták ellenőrzés alá a járművet, és annak 19 éves moldáv állampolgárságú vezetőjét elfogták. 

A csomagtér átvizsgálása nem hagyott kétséget afelől, hogy mire használták a kisteherautót. Ráadásul a migránscsapat 33 tagját – akik mind szír állampolgárnak vallották magukat – elfogták még a szlovák határ előtt Ipolyvarbóban – számolt be róla a Police.hu.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések