A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Sorompót rongált az autós, szemtanút keresnek a nógrádi rendőrök


A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály Balassagyarmati Alosztálya büntetőeljárást folytat közlekedés biztonsága elleni vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – tájékoztatta portálunkat Buda Gábor, a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. 

Az eddigi rendelkezésre álló adatok alapján 2023. augusztus 4-én este egy ismeretlen személy, ismeretlen hatósági jelzésű és típusú járművel haladt Galgaguta belterületén, a Kossuth úton, Acsa irányából Nógrádkövesd felé. A Kossuth út 97. szám előtti vasúti átjáróban – a fénysorompó tilos jelzése ellenére – továbbhaladt és nekiütközött a lezárt állapotban lévő csapórudas félsorompónak, amely az ütközés következtében letört. A baleset során a félsorompóban anyagi kár keletkezett.

Az eset körülményeinek tisztázása érdekében kérjük, hogy aki látta a történteket, jelentkezzen a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály Balassagyarmati Alosztályán (Balassagyarmat, Bajcsy Zsilinszky út 6.) személyesen, telefonon a 06-32-411-255 hívószám 60-12-es mellékén, vagy tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-810-107 „Telefontanú” zöld számán, továbbá a 112 központi segélyhívó telefonszámon.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések