A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Schiffer a magyarországi vendégmunkásokról: Orbán gyakorlatilag a Soros-tervet hajtja végre


Az ügyvéd szerint „Orbán Viktor a hazafias jelszavak mögött valójában a multinacionális nagytőkét próbálja még jobban kiszolgálni”.- adja hírül a mandiner.hu.


A magyarországi vendégmunkások helyzete is szóba került a Nyílt sisak című műsorban, ahol Hont András, Schiffer András, Ábrahám Róbert és Horváth Tamás beszélgettek.

Schiffer András kifejtette: „A magát nemzetinek hazudó kormány egy olyan gazdasági szerkezetet próbál tovább éltetni, ami alapvetően a multicégekre alapoz, a globális nagy ellátóláncokba akar még jobban integrálódni, nem a hazai termelőkapacitások fejlesztésében lát kitörési lehetőséget – innentől kezdve persze, hogy vendégmunkásokat kell behozni”.

„Ennek van egy nagyon súlyos, riasztó hatása: Orbán Viktor gyakorlatilag a Soros-tervet hajtja végre” – hangsúlyozta Schiffer, majd hozzátette: „ez az egész vendégmunkás mizéria nem szól másról, minthogy

Orbán Viktor a hazafias jelszavak mögött valójában a multinacionális nagytőkét próbálja még jobban kiszolgálni”.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések