A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Rétvári: a Sziget marketingesei ismét bevetik azt a régi módszert, hogy tudatosan provokálják az embereket


A Belügyminisztérium parlamenti államtitkára Rétvári Bence reagált a Sziget Fesztivál provokációjára.

Mint ismert, a szivárványos-drogos fesztivál vezetői homoszexuális párokkal reklámozták magukat.

Az alábbiakat írta Facebookon Rétvári:

Árucikk lett az LMBT?  

Homoszexuális párokkal is reklámozzák az idei Sziget Fesztivált – olvassuk a hírekben. Jól tudjuk, ezzel is csak ingyen reklámot akarnak maguknak. Úgy látszik a Sziget marketingesei ismét bevetik azt a régi módszert, hogy tudatosan provokálják az embereket , hogy ezért írjanak, beszéljenek róluk, ami nekik ingyen reklám. Brüsszeli  nyelven ezt úgy mondanák: „nem-bináris személyek instrumentalizálása”. Azaz azonos nemű csókolózó párok felhasználása arra, hogy nagyobb hírverést kapjanak, több jegyet adjanak el, és így több legyen a profit.

Így sikerült egy reklámmal mindenkit megsérteni: a homoszexuálisokból marketing eszközt faragni, a konzervatívokat provokálni . Most akkor azért hívják a Szigetre a látogatókat, hogy koncerteket hallgassanak, vagy azért, hogy LMBT párokat lássanak?  Miért kell a másként gondolkodókat folyamatosan provokálni? Miért nem szólhat a sport a sportról , a zene  pedig a zenéről? Miért kell mindenbe kötelezően beletenni az LMBT ideológiai üzenetet?
Jól tudjuk, hogy a Sziget fellépői, vendégei és tulajdonosai már jórészt külföldiek. Ez nem is gond, hiszen van még számtalan fesztivál idehaza a  magyar előadóknak és a magyar közönségnek. Egy teljesen nemzetközivé alakult fesztivál is jól érezheti magát nálunk, örülünk neki hogy itt is bekerültünk a nemzetközi élmezőnybe. Csakhogy a külföldi tulajdonossal jön kötelezően az LMBT is . Hozzáteszem, Európa szinte minden országából azért jönnek tízezrével Budapestre a Szigetre a fiatalok, hogy igazán szabadnak érezzék magukat. Arra a Magyarországra , ahol a híradóik szerint autokrácia van, nincs szólásszabadság, csak az elnyomás dohos levegője.

De mégis ez lesz a nyaruk legszabadabb hete. Hát nincs itt valami ellentmondás a külföldi hírek és a valóság között Mégiscsak Magyarország lenne a szabadság egyik utolsó szigete...Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések